Povești despre restaurante, baruri și cafenele. Azi, restaurant White&Blue.

1 min


White & Blue
White & Blue

Să găseşti un loc pe litoral, ideal pentru întreaga familie, este o adevărată provocare. Cu puțin noroc şi o căutare pe Google, am dat peste un restaurant de top, premiat pentru calitatea şi excelenţa serviciilor oferite. Asta nu o spunem noi, o spun cei care au ajuns la restaurant Terasa White & Blue, situat pe malul mării, într-un loc unde cu nostalgie se simte patina timpului, ecoul veseliei din anii ’90 petrecuți în tabăra Năvodari.

Să nu vă imaginați că veți vedea un local grandios, capacitatea este destul de mică, ceea ce îl face special. Gustul preparatelor, porțiile mari şi prețurile decente sunt etichetele cu care vă întâmpină Terasa White & Blue.

Ce o face atât de specială? Sunetul naiului s-a auzit toată vara în această oază de linişte, relaxare şi gusturi senzaționale. Acest loc este renumit, chiar şi în extra-sezon, pentru implicarea şi promovarea artiştilor şi evenimentelor culturale locale. De la muzică, la poezie, pictură, chiar magie. Totul este gândit ca, clientul să plece mulțumit, fericit şi liniştit, dar mai ales să vină şi să revină cu dor de gustul bun.


Like it? Share with your friends!

Constanta 360

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *